flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Субота, 02 червня 2018, 02:46

Роздуми на першу суботу червня- таємниця ІІІ славна - Зіслання Святого Духа. «Хто спраглий, нехай прийде до Мене і п’є! Хто вірує в мене, як писання каже, то ріки води живої з нутра його потечуть! Так Він про Духа казав, що його мали прийняти ті, які увірували в Нього» (Йо 7,37-39).

zeslanie-ducha-c59bwic499tego-medium

«Той, Дух істини, Він і наведе на вас всю правду» (Йо 16,13).

О Маріє, Мати Слова, Пречиста Наречена Святого Духа, Прекрасна Фатімська Пані, Мати Церкви, Цариця Святого Розарія, наша Непорочна Мати – будь прославлена!

Прийди, Святий Духу! Духу тиші відкритої на Бога! Прийди, Святий Духу, животворне джерело міці! Прийди, Святий Духу, Духу радості, плід з життя в Правді. Прийди, Духу Святий, Боже, Світло розуму і віри.

Подателю миру – зійди на зранену, роздерту землю наших сердець, зціли, вилий на нас Духа винагородження і відшкодування… Веди нас…

Від того,як будемо реалізувати та виконувати все, про що просила Марія – наша Мати – у Фатімі в 1917р., залежить, чи світ отримає шанс миру і скерує своє серце до милосердного Спасителя. Євангельський заклик звучить: «Навертайтесь, кайтеся». Бог в Святій Трійці Єдиний, Безмірний, Всемогутній є Подателем Добра, Світла, Істини.

Маріє, іконо Святої Трійці, сьогодні, в першу суботу червня прагнемо особливо винагороджувати за богохульство тих всіх, які ображають Тебе в Твоїх святих іконах. Прагнемо молитися про навернення та каяття серця і про милосердя для тих твоїх дітей, які, найбільш загублені, віддалилися від Тебе, а також від Твого Сина і Святої Церкви.

Прийди, Сотворителю Духу. Прийди! Зійди на землю, віднови обличчя нашої Батьківщини, Європи, Азії івсього світу!

Серце Ісуса не перестає наповнюватися болем. Фатіма закликає до винагородження, відшкодування, присвячення. Фатіма закликає також до вірного тривання зі Святішим Отцем.

У третьому об’явленні Діва Марія сказала дітям: «Святіший Отець буде багато терпіти».

Істинна любов до Марії "продовжується", огортає Святішого Отця і всю Церкву – Містичне Тіло Живого Христа.

Чи огортаю щоденною молитвою Намісника Христа, який знову переслідуваний? Найболючіші рани – ті, що завдані дітьми Церкви… Велике зранення Його Серця… так міцно з’єднаного з Серцем Христа. Хто легковажить голос Святішого Отця, той говорить «ні» Ісусові… «Ні, я не буду служити…».

Святіший Отець Пій ХІІ назвав фатімський заклик «єдиним порятунком для світу і людства від самознищення». Це розповсюдження великої любові і пошани до Пресвятого Таїнства і молебень до Непорочного Серця Марії. Мати Божа сказала: «Мій Син прагне, щоб я була більше знаною і любленою».

Як відповідаємо на заклик Пані з Фатіми? На заклик до жертвування себе Її Непорочному Серцю? Чи живемо на щодень в дусі цього пожертвування?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити