flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Чернече життя повинно проникати скрізь: (...). Суспільство тільки тоді зміниться і відродиться (...).

А. Годецька

"Євангельським життям, сповнені простоти, скромності та відкритості на проблеми сучасного світу, своїм життям ми хочемо нести Христового Духа туди, де його бракує; нести Христову Любов туди, де панує ненависть; нести Христову Доброту туди, де людину знищує зло. Таким чином ми можемо причинитися до освячення світу – середовища, в якому працюємо; праці, яку виконуємо та людини, в якій бачимо терплячого Христа".

Харизма – це наше служіння в Церкві і для Церкви згідно з тим, що за натхненням Святого Духа довірили нам Засновники Згромадження. Головним апостольським завданням Згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії є праця над підтриманням віри та розвитком християнського життя в суспільстві, особливо в робітничому середовищі.

 

Укрите життя є життям без привілеїв і слави, школою самовідречення і смирення. Укрите перед світом життя – це прямування до християнської досконалості без жодних чернечих ознак. Цим самим ми уподібнюємося до Святого Сімейства. Матір Божа жила, як звичайна жінка, не виявляючи нікому тайни свого серця; ніхто також не знав про Божество Ісуса до часу Його публічної діяльності.
Укриттям має бути охоплене наше життя, а не наша віра.