flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Цього року переживаємо вже друге Різдво у часі повномасштабної війни. Цими днями не адоруємо темряву, яка навколо нас, а Бога, Який став Людиною, щоби бути до нас ще ближче і освітити темряву нашої історії та наших сердець.

cathopic 1514164962553224

З нагоди спомину нашого засновника блаженного отця Гонората Козьмінського OFMCap на каналі Євангелізаційного медіапроєкту Veritas вийшов запис розмови з сестрою Анастасією Петраускайте SCM. В ефірі йшла мова про особу о. Гонората, його співпрацю з Божими натхненнями та будні монашого життя і служіння у чернечій родині під покровом Серця Марії.
 
царство боже
 

Нехай у кожному серці буде місце для Христа! Нехай у наших домівках та нашій країні панує мир! Христос народився! Славімо Його! 

the-birth-of-jesus-christ-the-manifestation-of-the-saviour-e1544994752483

 
Про історію свого покликання в рамках проєкту на Католицькому Телебаченні Віковічного Слова (EWTN) розповідає с. Каміла Кармалюк, що належить до Згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії. 
 
kamilka
 
В останню Неділю Адвенту поміркуймо, до якого покаяння закликає нас Господь. Як приготувати своє серце для зустрічі з Ним?
adwent