flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

це девіз нашого згромадження. Він нагадує, що сестри,  особливим чином віддані Серцю МаріЇ, присвячують себе молитві, праці та апостольству, стараючись поширювати культ Пресвятої Євхаристії. Блаженний Гонорат Козьмінський і Співзасновниця мати Анеля Годецька прагнули, щоб наше Згромадження було до глибини проникнуте духом Євангелія, а життя зосереджене на Ісусі Христі.

Герб є, певним чином, офіційною візитною карткою Згромадження. Він представляє собою зміст нашого життя – духовість і харизму – як єдине ціле. Важливим є кожен з його елементів.

Непорочне Серце Марії – серце, що горить полум’ям любові до Бога і людей, пробите мечем болю з приводу страждань Ісуса і постійних образ Господа людськими гріхами.

Гостія – знак присутності самого Бога, джерело справжньої і живої любові, осередок нашого духовного життя.

Дитятко Ісус – смиренність Божого Сина найбільше проявляється в моменті Втілення, коли Він узяв на Себе людське тіло, щоб бути «Богом з нами». Він вчить нас смирення, а разом із тим – укриття.

Схрещені долоні Ісуса і св. Франціска з Ассізі – символ францисканської духовності.


„Ora et labora” – молись та працюй, отож тривати в контемпляціїї і служити ближнім не занедбуючи жодного з цих елементів.