flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Папа Бенедикт XVI у своїй катехизі під час загальної аудієнції 20 листопада 2010 року назвав покровительку сьогоднішнього дня св. Єлизавету Угорську однією з найбільш захоплюючих жінок Середньовіччя. Францисканською родиною св. Єлизавета Угорська вшановується як одна з перших терціарок. Тож сьогодні, базуючись на тексті папської катехизи, пропонуємо ближче познайомитись з цією унікальною святою.
 
св єлизавета
Сьогодні, 13 вересня 1861 року, у маленькому російському містечку Корчева, що тепер вже навіть не існує на мапі світу, народилась Анеля Годецька. Читаючи автобіографію цієї жінки, яка в Церкві проголошена Слугою Божою, можемо для себе віднайти щонайменше 5 уроків, які допоможуть у духовному розвитку.
 
aniela godecka
 
У день спомину Введення в храм Пресвятої Богородиці пропонуємо вашій увазі уривок з листа нашого засновника отця Гонората Козьмінського, який він написав із цієї нагоди.
 
maurpresmary
 
 
У день Непорочного Серця Марії, який для нашого згромадження є урочистістю, прагнемо поділитися з вами думкою о. Гонората Козьмінського про таємницю Серця, яке стояло під хрестом. Цей досвід Марії може стати для нас корисним під час війни та страждань, яких досвідчуємо у цей час.
 
hrest
 
8 березня. Зазвичай у цей день ми вітали жінок із Міжнародним жіночим днем. Сьогодні ж, погляньмо в очі Найпрекраснішої Жінки - Пресвятої Діви Марії. Що ми там побачимо?
 
b3f8cc36016425.570c7200276fb