flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Вівторок, 29 вересня 2015, 08:33 Автор: с. Рената

25 вересня тисячі вірян прийшли та приїхали до Шаргорода на Хресну Дорогу, щоб подякувати Богові за богопосвячене життя та просити про нові покликання.


20150925 175441

 

Службу Божу очолив ординарій Кам’янець-Подільської дієцезії. Проповідь виголосив о. Костянтин Гавіцький OFM. Під час гомілії отець закликав богопосвячених осіб з радісним духом відбудовувати храм Господній. «А що є храмом Духа Святого?», — запитав проповідник і пригадав, що ним є кожна людина, — Кожен із нас є тією цеглинкою, з якої будується святиня.» Священик наголосив, що потрібно дбати про чистоту власних сердець, щоб «на вівтарі серця ми змогли заносити богоугодні жертви».

Отець Костянтин пригадав, що Господь присутній в усіх наших труднощах та розчаруваннях, що Христос переживає все разом із нами, і закликав приносити Господу жертви покори, смирення і добрих вчинків. «Нехай все те, що ми виконуємо, буде Богу на славу і добробут людям», — сказав проповідник.

Після Служби Божої розпочалася Хресна дорога за богопосвячених. Роздуми до неї підготували представники різних орденів та згромаджень. Сестри гоноратки провели роздуми при чотирнадцятому стоянні.

20150925 174138

20150925 175342

Джерело CREDO

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити