flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Середа, 14 вересня 2016, 09:59 Автор: с. Рената
11 вересня 2016 року в м. Харків відбулося відкриття першого католицького гуртожитку для дівчат-студенток, які прибули з різних куточків України і тепер навчаються у вищих учбових закладах міста. Створення цього гуртожитку стало можливим завдяки старанням єпископа ординарія Харківсько-Запорізької Дієцезії Станіслава Широкорадюка та дякуючи допомозі добродіїв, котрі відгукнулись на потреби Церкви і молоді. В цьому гуртожитку є можливість проживання для 10 дівчат. Ними опікується сестра Гоноратка Радослава Кушнір, допомагаючи у функціюванні гуртожитку і у вирішенні духовних і матеріальних потреб дівчат.
gurtozytok
Благословляючи приміщення нового католицького гуртожитку, владика Станіслав пояснив значення благословення. Як повітря, якого не бачимо і яким дихаємо, є потрібне для життя кожної людини, так Боже благословення є потрібне для спільноти дівчат, які в цьому помешканні мають жити, вчитися, вдосконалюватись. Після закінчення обряду благословення приміщення гуртожитку студентки розділили радість разом з єпископом і гостями запрошеними на цю подію спільною агапою.
Дякуючи Богові і всім, хто допоміг у створенні цього гуртожитку для дівчат, єпископ Станіслав має надію, що незабаром вдасться організувати такий гуртожиток і для хлопців.

Додати коментар


Захисний код
Оновити