flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Боже Провидіння дало нам можливість в рік св. Павла Апостола видати книгу, в якій розповідається про життя Слуги Божої Анелі Рози Годецької, засновниці Згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії.

Цей факт не є випадковим, а стисло пов’язаним із особистістю засновниці, яка дала приклад активної апостольської праці в сучасному їй суспільстві в період складного політичного та економічного становища її народу.

Вже під час прийняття таїнства миропомазання Анеля обирає покровителем свого зрілого християнського життя св. Павла. Вона прагне наслідувати цього великого Апостола Народів у повному самовідреченні, у великій любові до Христа аж до мученицької смерті. Одним з найважливіших свят в її житті є день навернення цього святого.

Святий Павло на своєму шляху зустрів великих вчителів, тих, хто йому товаришував у формуванні правдивого образу Бога. В житті Анелі таким вихователем був її рідний батько, який здобував медичну освіту в Києві. Він не шкодував сил, щоб виховувати дітей по-християнськи, особливо усвідомлюючи цю відповідальність після смерті дружини. Сповідник Слуги Божої, отець Ян Лабок, буде допомагати їй прозріти та піднятись після кризи віри і йти дорогою, що веде до Христа. З собою в далеку «апостольську подорож» візьме «новонавернену» тепер вже апостолку блаженний отець Гонорат Козмінський, та дасть їй за завдання заснувати згромадження, що відчуватиме найбільші потреби суспільства.

Прочитавши цю книгу, можливо, й ти, дорогий читачу, відкриєш під натхненням прочитаного своє покликання в житті, або з новим запалом відчитаєш дорогу правдивого християнства та станеш апостолом свого середовища, підтримуючи віру, надію та любов у родині, на праці, – одним словом там, куди тебе пошле Христос.

Бог закликає нас будувати Царство Небесне там, де ми є. Як освятити своє середовище через особистий приклад, вчить нас героїня книги. Будьмо святими там, куди посилає нас Бог, і нехай в цьому нам допоможе Його благодать.

Книгу можна придбати у м. Києві в кіоску храму святого Олександра. Докладнішу інформацію про місця її придбання можна отримати, написавши нам.

Додати коментар


Захисний код
Оновити