flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Автор: с. Йоанна Єсаян

КРАСИЛІВ 28-30 березня. Парафія Пресвятого Серця Ісуса. У цьому місті відбулась зустріч юньорату. Сестер юньористок разом з їх наставницею с. Людмилою Миронюк гостинно прийняв бр. Павел Токаж OFMCap.

Майже три чудових дні провели сестри в Красилові, що допомогло їм не тільки зустрітися та поговорити, а й насамперед відірватись від щоденних обов`язків та більше заздуматися про своє духовне життя.

 Основною темою конференцій, які проголосив бр. Павло, була любов Божа: її прояви та діяння в моєму особистому житті та відповідь на цю любов. Кожна з нас живе у спільноті. Тож не можна говорити про Божу любов серед нас, не порушивши теми спільного життя. У своєму слові бр. Павлонавів приклади з життя перших християн та вказав на ідеальну спільноту – Пресвяту Трійцю.

Звісно, ніяк не можна було оминути Святе Письмо, яке супроводжувало нас впродовж цих днів та було основним підручником на кожній з конференцій. Сестри мали змогу вільного відвідування каплиці в реколекційному будинку (де і мешкали). Тож Ісус, укритий в Пресвятих Дарах, був завжди близько.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити