flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Автор: с. Мір'ям Бєда

ОЛЕКСАНДРІВКА Уже 25 років ці слова лунають у серцях с. Юлії Ясинецької і с. Августини Данилюк, які в четвер, 23 вересня, в Олександрівці (Житомирська обл.) відсвяткували ювілей 25 років богопосвяченого життя.

Я заручу Тебе собі навіки (Ос 2, 21)

Це була особлива подяка за дар покликання служити Господу в Згромадженні Малих Сестер Непорочного Серця Марії (сс. Гоноратки). Об 11 годині урочисту Святу Месу звершив Його Преосвященство єпископ Станіслав Широкорадюк, Генеральний Вікарій Київсько-Житомирської дієцезії разом з іншими священиками, які приїхали з різних куточків України, а також з-за кордону.

 

 

У проповіді Владика Станіслав звернув увагу на вартість богопосвяченого життя, яке не є приватним життя, а життям Церкви. Що вірність Ісусу та виконання обітниць цих сестер є запорукою життя вічного. Що тільки вдивляючись в Ісуса можна пережити все, що Господь ставить на життєвій дорозі, «а сьогодні ювілярки можуть про це сказати, що минуло 25 років, а в житті було по-різному» - сказав єпископ.

Під час Святої Меси Сестри Ювілярки ще раз відновили свої чернечі обітниці, які колись склали Господу, обіцяючи жити чистими, вбогими та слухняними, доручаючи своє життя Богу. Після Євхаристії наступив час побажань та привітань.

Ювілей 25 річчя був для с. Юлії та с. Августини часом рефлексії та роздумів над таємницею Господнього вибору.

Додати коментар


Захисний код
Оновити