flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Автор: с. Міріам Бєда, фоторепортаж Юлія Главацька

КИЇВ 21 серпня, с. Надія Опришко зі Згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії, склала довічні обітниці в храмі св. Олександра в Києві.

Урочисту Святу Месу цього дня звершив Його Преосвященство єпископ Мар’ян Бучек, ординарій Харківсько-Запорізької дієцезії, а співслужили священики з різних куточків України, які приїхали, щоб разом з сестрою, її батьками, рідними та друзями розділити радість цього дня.

Важливим елементом події був символ, коли сестра Надія, лежачи хрестом, молилася за Церкву, а всі присутні у Літанії до Всіх святих просили заступництва за неї.

Своє «ТАК» навіки с. Надія склала в обітницях на руки с. Вацлави Анни Кліпацької, Настоятельки Вікаріату в Україні, а потім привселюдно підписала це на вівтарі. Особливим і видимим знаком був жест накладання на праву руку золотої обручки, що є знаком заручин навіки.

 

 

На закінчення с. Надія подякувала насамперед Богу за дар життя та покликання; батькам за любов і виховання; а також всім, кого Господь поставив на її життєвій дорозі та всім, хто допомагав у зростанні її чернечого покликання.

Був шлюб і було весілля… Після урочистої Святої Меси всі зібралися за святковим столом, щоб продовжити святкувати це весілля Бога і людини, яку Він сам обрав.

В побажаннях, які складали сестрі Надії, можна було найчастіше почути про «вірність до кінця, про реалізацію свого покликання, про щастя навіки». Нехай ці побажання в житті нашої сестри виконаються, бо вона цього варта.

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити