flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Неділя, 10 березня 2019, 19:15
У Бердичеві з 8 по 10 березня відбулись реколекції для жінок. Протягом кількох днів учасниці відкривали таємниці, що криються на сторінках Святого Письма і пов'язані з історіями життя жінок. Цього разу знайомились із постаттю Єзавелі.
20190308 190140
 
Історія холоднокровної та підступної жінки царя Ахава, про яку читаємо у Книзі царів, показує нам наскільки гріх може опанувати людину, як тягне за собою інші гріхи, але найбільш виразно змальовує нам проблему ідолопоклонства. Тема гріха мала підвести учасниць до ревізії власного життя, спонукати до роздумів над безмірним Божим милосердям, усвідомлення власної слабкості, динамічності духовного життя та духовної боротьби. Постать Єзавелі та історія протистояння з пророком Іллею була розкрита отцем Рафаїлом Мишковським OCD.
 
Конференції переплітались з адорацією, Євхаристією, роздумами над Божим словом, переглядом документального фільму про гріх.  Учасниці у неформальних розмовах ділились досвідом своєї віри та обговорювали різні життєві ситуації.
 
 
Однією з неординарних складових зустрічі став кулінарний майстер-клас. Кожна жінка має свої "кухонні" таємниці. Тут учасниці мали нагоду додати корисні поради та "смачні" рецепти у свою скарбничку.
 
20190309 16215801
 
Нагадуємо, що сестри гоноратки регулярно проводять реколекції для жінок з циклу "Жінки Біблії". Кожен тур є самостійною частиною, присвячений окремій жінці зі Святого Письма. Всіх зацікавлених у майбутньому взяти участь у таких реколекціях заохочуємо слідкувати за оголошеннями на сторінці.

Додати коментар


Захисний код
Оновити