flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

З 13 по 15 серпня 2016 року відбулися реколекції для дівчат у місті Бердичів. Сестри зі згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії щиро прийняли нас у своєму будинку.
20160815 141514 копия
Для нас проводили цікаві конференції, призначенні розпізнанню покликання та зустрічі з Богом. На них ми практикували розмови з Ісусом, заглиблення у свій внутрішній світ та ділення Словом Божим.
Наприкінці днів нам влаштовували веселі вечори, рухливі танці та цікаві ігри, пригощаючи смаколиками. Також ми подивилися фільм, який змусив нас заплакати та замислитись про свою віру. Щодня ми мали Службу Божу в різних костелах міста Бердичева.
Хочемо подякувати сестрам, які готували для нас щодня корисну та смачну їжу. Хоч нас було й не дуже багато, але наша група була дружньою та веселою. Ми отримували цікаві завдання на конференціях (дякуємо сестрі Ренаті), а також мали чудовий музичний супровід на реколекціях, завдяки сестрі Ріті. Нас переповнювали емоції та гарний настрій. Безмежно дякуємо за прожиті дні, чекатимемо наступної зустрічі!!!
Учасниці

Додати коментар


Захисний код
Оновити