flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Підготувала сестра Марія Черніцька ОР

ЖОВТЕНЬ – МІСЯЦЬ РОЗАРІЮ Розарій є найціннішою молитвою, яку можемо молитися з Богородицею Марією і до Неї. Вже століття існує ця молитва. Під час кожного зі своїх об’явлень Діва Марія закликає нас молитися Розарій.

Стає зрозумілим, що коли якась молитва повторюється мільйонами людьми протягом багатьох століть, то вона має велике значення. Іншими словами, ця молитва наповнена незвичайною надприродною силою. Це молитва, яку ангели підносять до неба. Уявіть собі, що протягом дня в різних місцях таким чи іншим способом люди молиться Розарій. Ця молитва перетворюється у спів, що підноситься до неба. Саме тому диявол так сильно боїться Розарія.

Це молитва має надзвичайну силу, оскільки її моляться мільйони людей. Це вже не особиста молитва. Тепер вона стала молитвою Церкви, яка молиться до неба. Молячись Розарій, ми єднаємося з іншими, які теж його моляться, і тому ця молитва має таку силу. Часто молитва Розарія викликає у нас труднощі, бо важко зрозуміти справжнє значення кожного слова. Але під час цієї молитви важливі не мої думки, а моє серце. Багато століть християни брали участь у Святій Месі, але нічого не розуміли з неї. Але ж це не означає, що всі ті Св. Меси не мали своєї цінності. Або довгі століття монахи й монахині молилися бревіарій по-латинськи, нічого з нього не розуміючи. Та це не означає, що не молилися. Найважливішим є те, скільки серця вкладемо до цієї молитви.

Як можна вкласти своє серце до молитви Розарію? Не будемо згадувати історію цієї молитви, ані аналізувати спосіб, яким її молимося. Але хочу вам дати декілька порад, як можна молитись:

Додати коментар


Захисний код
Оновити