flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Понеділок, 24 серпня 2015, 09:57
21 – 23 серпня 2015 року в Одесі відбувся ХІ Дієцезіальний День Молоді на тему: «Блаженні чисті серцем, бо вони побачать Бога». У ДДМ взяли участь 130 учасників з різних частин України.
 
odesa dm 2015 - копия
У п’ятницю молодь шукала відповідь на питання: «Яка вона: людина з чистим серцем?» і презентувала наочно результати своїх пошуків. Службу Божу в цей день очолив отець Олексій Самсонов, директор Радіо Марія. Під час проповіді отець зауважив: «Бути чистим – означає побачити перемогу Ісуса Христа в твоєму житті». Завершився перший день покутним Богослужінням.
На другий день учасники відвідали молодіжний ораторій «Дон Боско», де їх очікували різноманітні зустрічі, презентації, майстер-класи. Під час конференції отець Міхал Воцял наголосив, що чистота – це використання свого тіла згідно інструкції, яку дав Творець, тож не треба вважати себе більш компетентним, ніж Той, Хто тебе задумав і створив. Також підкреслив основні перешкоди для збереження чистоти і засоби подолання цих перешкод. Завершив суботу вечір прослави.
Неділя розпочалась молитвою і процесією від храму Святого Петра до катедрального собору Успіння Пресвятої Діви Марії. Католицька молодь пройшла вулицями Одеси, прославляючи Ісуса в Пресвятих Дарах і даючи свідоцтво віри всьому місту. Урочисту Євхаристію очолив Його Преосвященство єпископ Одесько-Сімферопольської дієцезії Броніслав Бернацький. Єпископ подякував молоді за свідоцтво їхньої віри і підкреслив важливість проведення подібних заходів для переміни людських сердець.
 
Вікторія Мосієнко
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити