flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Неділя, 31 серпня 2014, 13:44 Автор: с. Агата

12-21 серпня 2014 року група молоді з Парафії св. Олександра м. Київ, мала нагоду взяти участь у паломництві у Меджугор'є. Це був час переповнений молитвами, конференціями, свідченнями, постом і спільним перебуванням у християнській спільноті. За словами учасників: це був час духовних перемін, переоцінки цінностей, зміцнення віри. Ось кілька відгуків:

Коли збирала речі в паломництво, думала собі: «класно, поїду за кордон, щось нового побачу». Хоча я знала, що Марія там об’являється кожного дня, та про об’явлення я майже не думала. Коли я туди приїхала, познайомилася з багатьма чудовими людьми котрі розповідали про своє життя, побувала на місцях об’явлення і зрозуміла, що Меджугор'є – це місце яке наповнене різними благодатями, де відбуваються різні чудеса як духовні так і фізичні. Дякую Марії, що дала мені шанс бути ближче до неї.
Галя

В Меджугор’є я їздила вперше. Прозвучала добра порада про те, щоб максимально відкрити наші серця, щоб дати можливість Марії попрацювати, щоб Меджугор’є не пройшло стороною. П’ять днів пролетіли дуже швидко, але були наповненні незабутніми враженнями, миром, радістю та великим бажанням молитися, насамперед за Україну. Меджугор’є – це кусочок раю на землі.
Оля

До Меджугор’є я їхав у доволі важкому стані. Мав багато запитань до Господа і Божої Матінки. Не полишали і сумніви щодо того, чи дійсно є там Богородиця. І якщо є, то з чого я взяв, що Їй цікаво слухати моє ниття.

Але перші ж хвилини показали, що так, цікаво. Я знайшов там спокій. Я знайшов там молитву і спів во славу Господа. Разом з моїми друзями я пережив як тілесні, так і духовні випробування. Але також я відчув люблячі обійми Божої Матінки у складні хвилини, батьківський погляд Господа. Я відчув себе Його дитям. І кожне випробування завершувалося винагородою. Десь відповіддю на питання, десь просто спілкуванням з Господом, а десь просто у мовчазному перебуванні поряд з Ним. І весь час Богородиця вела мене до Нього.

Я дуже вдячний моїм друзям за час проведений там разом. Без нашої спільноти також нічого б не було. Неймовірне єднання і взаємодопомога між нами ніколи не буде забута. Дякую отцям - священникам, сестрам - монахиням та усім, хто супроводжував нас у цій поїдці. Всіх пам’ятаю у молитвах.
Павло

Меджугор’є - це місце, де небо і земля зустрічаються. Але в це важко повірити, доки ти там не побуваєш особисто. Я їхала туди за душевним спокоєм і відповідями на молитви, і я їх отримала! Також там я ближче познайомилась з Марією! Прийміть усі послання Богородиці: 1. Молитися серцем (Розарій) 2. Причащатися 3. Читати Біблію 4. Постити 5. Сповідатися. Марія чує наші молитви і заносить їх до Господа!
Оксана

Додати коментар


Захисний код
Оновити