flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Автор: Ілона Остріков, Марія Гасюк

Уже вдруге, в днях з 1 по 11 серпня  молоді з Мостиськ випала чудова нагода, побувати у найкрасивіших місцях України. Цей пісок,  гори,  прекрасне Чорне Море, запам"ятаються нам надовго. Безмежно тішить наші молоді серця ще один факт-ці канікули справді пройшли з Богом. Літургії та конференції проведені отцем Ромуальдом OFM та братом Петром OFMCap приготували нас до справжнього  християнського лідерства. Ми стали готовими панувати над тим, що створив Бог. Адже, в книзі Буття сказано: " І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою, і хай панують над морською рибою, і над птацтвом небесним, і над худобою, і над усею землею, і над усім плазуючим, що плазує по землі."

Цей віпочинок був найкращим завдяки людям які нас оточували. Користуючись нагодою, хочемо виразити нашу вдячність організаторам відпочинку, с. Марті та с. Агаті, які постійно турбувалися про наш комфорт, але водночас і духовний розвиток.

Францисканська молодь, котра перебувала з нами  у ці  дні, була для нас хорошим прикладом. Кожен із нас взяв собі щось від них, так само, як вони взяли частинку доброти від нас.

На жаль, вже минули ці незабутні хвилини проведені на березі моря, наповнені радістю та сміхом. Думаю, що в Євпаторії кожен з нас залишив частинку себе, щоб на наступний рік обов"язково туди повернутись!

Ілона Остріков, Марія Гасюк.

Додати коментар


Захисний код
Оновити