flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

 
З 15 до 21 серпня 2016 року в Одесі відбулись реколекції для молоді на тему «Вчинки милосердя». Протягом тижня молодь отримувала теоретичні знання на цю тему за допомогою конференцій, які проводили сестри – монахині з Ордену Малих Сестер Непорочного Серця Марії (Гоноратки) - с. Регіна, с. Галина, с. Яна, а також священики - о. Віктор, о. Андрій та о. Олексій. Ми також вчилися використовувати набуті знання у повсякденному житті.
 
odesa
Кожен з нас поринув у глибини милосердя з головою. Навчались розуміти та підтримувати один одного, надавати посильну допомогу потребуючим. Великий вплив особисто на мене склав фільм з Ніком Вуйнічем «Цирк Метеликів». Зрозуміла на скільки Бог любить кожного з нас, ми маємо руки та ноги, але не цінуємо це. Дивовижна сила волі цього чоловіка пробудила жагу до життя, неймовірне бажання діяти та зростати духовно.
Odesa3
Цікавими були зустрічі з гостями. Приїздили двоє чоловіків з Центру реабілітації алко- та нарко- залежних. Молодь могла на яву побачити молодих чоловіків, які занапастили своє життя через залежності.
Ще одним гостем був військовий з АТО. Молодь брала активну участь у діалозі з ним. Відчувалось захоплення цим мужнім чоловіком, який не зважаючи на поранення знайшов у собі сили прийти та спілкуватись з нами.
Odesa2
З великою радістю помічали, як змінюється кожен з нас у позитивному напрямку. Намагались допомагати один одному у чергуваннях, а також підтримувати морально у духовних переживаннях.
Щиро дякуємо Сестрам та Отцям за ці змістовні та цікаві реколекції. Жоден з нас не поїхав додому без скарбу знань, вмінь та навичок, які зачерпнули під час конференцій, фільмів та спілкування. Тепер ми, наповнені світлом Божої благодаті, будемо нести милосердя у світ!
Учасниця реколекцій Зоя Мусатова

Додати коментар


Захисний код
Оновити