flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Четвер, 03 січня 2019, 11:51

Цього разу спів лунав протягом кількох днів у хаті в сестер Гонораток (спільнота з Першотравенська). Чому?! - Спитаєте Ви. Усе просто! Діти і молодь, учні і студенти приходили до сестер, щоб розділити радість з Народження Христового.

pershotrawensk dity koliada 2018

Одна група почала колядування з храму, а потім разом весело прийшли до сестер; інші - в інший визначений час з колядою завітали до сестер! Ох уж і співучі наші діти! Переспівали пісенник "вдоль і впоперек"! Звісно, що не обійшлось і без чаювання з цукерками та печивом. Окрім того, були ще й інші побажання. Наймолодші серед них замовили смажену картоплю і макарони, а найстарші - піцу! І звісно, що кожен зробив свій власний вклад у приготування святкового столу.

pershotrawensk koliada studenty2018

pershotrawensk koliada studenty 2018 2

Після підкріплення "хлібом насущним" усі зібралися в каплиці, де продовжили спільне колдування на славу Господню. А так як колядування відбувалося "на порозі" нового року, то згідно з традицією Згромадження було "витягування" покровителів на наступний рік. Дехто зі студентів також побажав обрати собі не тільки покровителя, але й ДАР від Дитятка Ісус, над котрим буде працювати протягом наступного року. Тож ніхто не пішов додому ані з порожніми руками , ані з порожнім серцем!

pershotrawensk molod koliada2018

Більше фото з колядування дітей 

Більше фото з колядування молоді

Більше фото з колядування студентів

Додати коментар


Захисний код
Оновити