flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

П'ятниця, 09 червня 2017, 22:11

Садочок, прощавай!!! Ось і настав цей урочистий, святковий, радісний, але трішечки сумний день. Ми попрощалися з нашими 15 випускниками! Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

DSC 0199

Гарно прикрашений зал, де відбувалося свято, був наповнений батьками , бабусями, дідусями та гостями – бажаючими, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школярів. Під час свята випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців, а менші діточки гарними словами проводжали їх у незнане ще майбутнє.

IMG 9746 malyj

На свято завітали також казкові герої. А тут і не обійшлося без акторських здібностей наших батьків. Лисиця Аліса , Кіт Базиліо, Буратіно та Мальвіна змогли допомогти діткам зрозуміти, для чого потрібно вчитися.

Свято закінчилося бурхливими оплесками і довгоочікуваним солодким столом.

Ми вдячні Богові Всемогутньому за благословення для нас та наших діток! Нехай Він буде возвеличений у нашій молитві та праці! Просимо, щоб Господь винагородив усім нашим добродіям , батькам та усім, хто спричинився молитвою чи будь-якою допомогою у творенні Божої справи!

c. Людмила

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити