flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Середа, 16 січня 2019, 19:28
«Таких чудових реколекцій я ще не переживала. Дякую сестрі та отцю за їхню щирість, простоту, мудрість, уважність, за те, що навчили нас ще більше любити Бога та людей». Саме так висловилась Тетяна, одна з учасниць реколекцій для подружніх пар, котрі днями відбулись у м. Яремче.
podruzzhia rekol 10 15012019 4
 
«Зараз настав час пробудження, час усвідомлення того, що сім’я — це величезна цінність і що її необхідно захищати», - зазначив голова Комісії у справах душпастирства родин при Конференції єпископів Римо-Католицької Церкви в Україні єпископ Радослав Змітрович, виступаючи під час Всеукраїнської зустрічі душпастирства родин, що відбулась 11-12 вересня 2018 року в парафії св. Анни у Хмельницькому (Гречани).
 
podruzzhia rekol 10 15012019 2
 
Так у період 10.01-15.01.2019 р. у прекрасному місті на Прикарпатті шість подружніх пар з різних місцевостей зібрались, щоб наново подивитись на своє подружнє життя, пригадати цінність подружнього зв’язку, обговорити основні аспекти подружнього та сімейного життя, знайти відповіді на багато важливих питань, з котрими подружжя стикаються на щодень. Організаторами цих реколекцій були отець Олександр Лукащук OFM та сестра Йоанна Єсаян SCM. Одними з найважливіших моментів були Свята Меса та адорація Пресвятих дарів.
 
podruzzhia rekol 10 15012019 3
podruzzhia rekol 10 15012019 5
 
Також мали місце конференції, роздуми, дискусії, контроверсійні питання. Між іншим говорили про:
• групи щасливих сімей;
• християнство - це не боротьба з гріхом, а захоплення Ісусом Христом; 
• подружжя - це шлях до Бога удвох;
• необхідність відвертих розмов між чоловіком та жінкою;
• прояви інтимності у подружньому житті та їх моральна оцінка;
• «початок» зла у подружньому житті та «необхідність» сварок;
• сатана криється в дрібницях;
• основі моменти реалізації батьківства;
• деякі важкі аспекти виховання дітей та ін.
 
podruzzhia rekol 10 15012019 8
 
Звісно, що не обійшлось і без пунктів відпочинково-рекреаційного характеру. Прогулянки по вечірньому місту, відвідування відомого курорту Буковель, забави «зі снігом» та споглядання Божого творіння з висоти. Не бракувало і веселих моментів у спілкуванні між усіма учасниками реколекцій.
 
"Дякуємо за прекрасні, цікаві, пізнавальні, повчальні реколекції, які були бальзамом для душі і тіла", - підсумовує Людмила, учасниця реколекцій. 
 

podruzzhia rekol 10 15012019 6

podruzzhia rekol 10 15012019 7

 
Дякуємо Господу Богу за такий прекрасний і насичений час! За Його Любов до нас і одне з прекрасних Його творінь – подружжя!
 
Сестра Йоанна Єсаян SCM
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити