flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

ЛЕТИЧІВ Подякувати Богу за дар покликання зібралися 1 лютого монахині та священики Кам’янець-Подільської Дієцезії в Санктуарії Матері Божої Летичівської. Молитовно-спільнотова зустріч розпочалося Адорацією Пресвятих Дарів. Урочисту Адорацію на Євхаристійну тему підготували та провели сестри Бенедиктинки.

Після чого відбулася Урочиста Свята Меса під керівництвом Єпископа Ординарія Леона Дубравського. Під час святої Меси о. Павло Вишковський ОМІ проголосив конференційну проповідь про значення богопосвяченого життя, особливим чином звернувши увагу на богопосвячене життя як дорогоцінну перлину.

Ми покликані до того, щоб показувати світу Господа. Щоб молитися про освячення світу та Церкви. Щоб люди, дивлячись на нас, на нашу святиню – святиню святого Духа – могли зустріти Ісуса. Ми – наречені Христа і маємо тривати в постійному взаємозв’язку. Молитва – це не лише зустріч, бо після зустрічі приходять хвилини розлуки; молитва – це безперервний зв'язок між Ісусом та мною. Наше життя має бути постійною молитвою.

Також о. Павло звернув увагу на вірність нашому покликанню, тому що вірному об’явиться Господь, а також на вдячність Господу за те, що нас покликав бути Його перлинами.

Ісус – це Світло на освічення поган, тож несімо це Світло світу і показуймо своїм щоденним життям, що Ісус є присутнім серед нас.

Прикрасила цю урочистість гарним співом с. Людмила зі Згромадження Учениць Божественного Вчителя, а сестри різних Згромаджень постаралися, щоб свято відбулося урочисто.

Богу хай буде подяка за те, що покликав нас нести Його Світло миру.

Після Урочистої Меси всі разом традиційно колядували при вертепі, після чого відбулася зустріч з єпископом та урочистий обід.

Додати коментар


Захисний код
Оновити