flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Четвер, 13 серпня 2020, 13:47
7-9 серпня 2020 р. у м. Бердичеві відбулися реколекції, в яких взяли участь 11 дівчат із різних міст України. Товаришували учасницям о. Сергій Плугар SCJ i с. Зита Врона SCM з допомогою сестер-гонораток. Гаслом реколекцій стало життєве кредо Слуги Божої Анелі Рози Годецької: «Нехай буде воля Твоя». Це був благословенний час – час молитви і свідчень, час питань та відповідей, час розпізнавання і прийняття волі Господньої.
 
изображение viber 2020-08-08 22-09-55
 
Наводимо кілька свідчень із пережитих реколекцій:
 
«З 07.08.20 до 09.08.20я перебувала в Бердичеві на реколекціях для дівчат і хочу поділитися своїми враженнями. Тут я отримала багато світлих та незабутніх емоцій, які мені подарували спільнота, участь у конференціях, адорація та багато іншого. Наша тема звучала так: «Нехай буде воля Твоя». Через о. Сергія та с. Зиту, які супроводжували нас увесь цей час, Господь нам усім намагався розтлумачити значення важливих слів. За ці три дні ми навчилися розпізнавати голос Бога в Біблії, на Святій Месі, у ближньому. В очах кожного запалала іскра, яку нам подарував Господь. Дякую с. Зиті та всім, завдяки кому відбулися ці реколекції, за те, що допомагають налагодити люблячі та довірливі стосунки з Богом. Господь знає, що робить, тому нехай буде воля Твоя, Господи. Дякую» (Маргарита, м. Коростень)
 
изображение viber 2020-08-08 16-26-16
 
«Перш за все, хочу подякувати Богові за можливість бути на цих реколекціях, за с. Зиту і за вибрану тему “Нехай буде воля Твоя”. Для мене ці три дні стали особливою зустріччю з Богом. Мене дуже вразило все: від того, з ким я перебувала в кімнаті, і до того, як сестри нас приймали. Бог приходив через конференції, свідчення сестер, виставлення Пресвятих Дарів, скрутацію, щоденні Святі Меси і досвід дівчат, які ділилися враженнями перед від’їздом.
 
изображение viber 2020-08-09 14-03-08
 
На реколекції я приїхала сама, нікого з дівчат не знала і нічого не очікувала, але була впевнена, що все буде класно. Але та єдність, яка виникла між нами, просто вразила. Коли їхала, думала, що мої власні переживання і труднощі відійдуть на другий план, але Бог увійшов і у них. І зараз можу їх переживати по-іншому, не сама, а звертаючись до Бога. Також одна сестра висловила таку думку, що не я вибираю, коли Господь хоче мені щось сказати чи відкрити, а Він сам вибирає момент, місце, ситуацію чи людину. І правда досвідчила, що треба, аби моє серце просто було відкрите, і постійно слухати, шукати і розпізнавати волю Божу у всьому. Тому подяка Богові!» (Марина, м. Вінниця)
 
изображение viber 2020-08-09 14-03-06
 
Дякую усім, хто доклав зусиль, щоб ці реколекції відбулися. Нехай Господь благословить кожного, бо кожен із Вас неповторний і єдиний. Бажаю вам подобатися Богу, виконуючи Його волю.
 
изображение viber 2020-08-08 22-09-52
изображение viber 2020-08-08 22-10-08
 
Сестра Зита Врона SCM
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити