flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Вівторок, 09 жовтня 2018, 13:43

Якщо “подивитись в очі” страху, то й здається, що вже не так страшно. За таким принципом підлітки разом із сестрами гоноратками переживали реколекції у Бердичеві.

04

Двадцять дев’ятеро хлопців та дівчат віком 12-14 років разом із с. Зитою Вроною, с.Надією Опришко та с.Домінікою Хмелевською брали участь у реколекціях від 5 по 7 жовтня. Учасники приїхали з Ворзеля, Києва, Коростеня, Полонного, також не погордували запрошенням місцеві молоді католики.

03

Під час цих трьох днів підліткам разом із отцем Віктором Матушевським SAC товаришували слова: “Не бійся!”. Виявилось, якщо знати більше про страх, механізми його впливу та методи боротьби з ним - не так і страшно. Звичайно ж, насамперед тому, що ми маємо Люблячого Небесного Отця, Який здатний знищити будь-який наш страх та є нашою надійною підтримкою. Також у таїнстві Євхаристії та Покаяння учасникам служив о.Роман Савицький з парафії св. Варвари.

07

06

08

Одна з учасниць реколекцій, Вероніка з Києва ділиться своїми враженнями: "Я давно хотіла поїхати в Бердичів і нарешті моя мрія збулася. Реколекції були дуже цікавими, корисними, повчальними. Я зрозуміла, що не потрібно боятися змін у житті. З Богом не потрібно нічого боятись. Він нас завжди захистить... Все було дуже цікаво і їхати не хочеться”.

01

02

12

"Я дуже рада, що поїхала на реколекції в Бердичів. Там я познайомилась з багатьма друзями, з сестрою Зитою, з о. Романом, о. Віктором, сестрою Домінікою, сестрою Мартою.Тема наших реколекцій була "Не бійся!", ми говорили про страх, про його шкоду і користь для людини...

А ще ми ходили до Санктуарію Матері Божої Бердичівської на Службу Божу. Я вперше була там, і признаюся, що мені сподобалось навіть дуже. Годували нас дуже смачно. Навіть був веселий вечір. Дуже дякую Господу Богу за те, що дозволив мені приїхати на ці прекрасні реколекції, познайомитися з новими друзями. Сподіваюся, що я ще не один раз буду на реколекціях =)”, - розповідає Олександра з Полонного.

09

10

08

13

Нехай Господь буде прославлений в усьому!

П.С. від організатора: ДЯКУЮ ГОСПОДУ БОГУ, c. Maртi Вйонцек за відкритість, гостинність, підтримку, допомогу, а також сестрам, якi привезли учасників, передусiм с. Терезi Захарченко SCM, с. Домiнiцi Хмелевськiй SCM, с. Надiï Опришко SCM. Щира подяка о. Віктору Матушевському SAC за проведення та гарне висвітлення цієї теми, о. Роману Савицькому за служіння нам в Таїнствах Євхаристії та Поєднання.

Більше фото

Додати коментар


Захисний код
Оновити